Installatietechniek met ervaring en service

Maak kennis met Team Schuiling

Arjan Schuiling

Mooi, die techniek, dacht Arjan toen hij 17 was. Voordat zijn allereerste stage op de School voor Installatietechniek voorbij was, werd hij al aangenomen bij zijn stagebedrijf. Hij werd meteen voor de leeuwen gegooid. Gelukkig denkt Arjan niet in problemen, maar in oplossingen.
Door de jaren heen werkte hij bij diverse installatiebedrijven. Hij leerde calculeren, plannen en verkopen. Nieuwe technieken vond en vindt hij nog steeds prachtig.

In 2018 begon hij voor zichzelf. “Dat was niet zo slim! Het kost een hoop vrije tijd,” aldus Arjan. Maar de zelfstandigheid vindt hij geweldig.
De planning is lastig, omdat er zoveel vraag is naar installateurs en loodgieters. Daarom is hij vaak al een jaar van tevoren volgeboekt. Vervelend voor klanten, maar het is niet anders.

In zijn vrije tijd is Arjan een sportfanaat, zowel actief als passief. Fietsen, windsurfen, wandelen: als het maar sport is, houdt hij ervan.

Arjan in een notendop: direct, toegankelijk, creatief en oplossingsgericht.

Sebastiaan Hommes

Eigenlijk is Sebastiaan dierverzorger. Helaas werd hij in die functie wegbezuinigd. De manier waarop hij daarna een nieuwe bestemming zocht, zegt veel over hem. Bij een uitzendbureau vroeg hij om elk type werk, behalve computerwerk.
“Ik heb geen twee linkerhanden. Ik ben handig en heb inzicht. Als ik iets nieuws tegenkom, kom ik er wel achter hoe het werkt,” zei hij. Dus werkte hij als timmerman, dakdekker, vuilnisman, hovenier, bij een ingenieursbureau en nog veel meer.
En toen maakte hij kennis met Schuiling Installatietechniek. Van loodgieterswerk wist hij niks, maar dat kon hij wel leren. Missie geslaagd!

De dierverzorging is er ook nog hoor, maar dan in zijn vrije tijd. Hij heeft een hele verzameling pluimvee: fazanten, kippen, kalkoenen, duiven, eenden, ganzen.
“Ik kan er maar zo een stoel bij pakken en uren kijken naar wat die beestjes allemaal doen. Waar ze mee bezig zijn. Dat vind ik mooi.”

Op professioneel gebied wil Sebastiaan zo goed worden, dat Arjan hém om hulp komt vragen in plaats van andersom. Hij gaat voor kwaliteit, wil klanten blij maken en altijd blijven doorleren.