Elektra

Renovatieprojecten

Kleine bedrijven

Nieuwbouw

Wij maken en onderhouden uw elektrische installatie

Schuiling verzorgt elektrische installaties voor huizen en kleine bedrijven. Wij maken kwalitatieve elektrische installaties voor uw huis en nemen het onderhoud op ons!

Maken en onderhouden van uw elektrische installatie

Wij regelen uw woonhuisinstallatie en installatie voor uw bedrijf.

Renovatie

Woonhuisinstallaties zijn een belangrijk onderdeel van veilig wonen. Oude huizen hebben vaak oude bedrading en daarin schuilt een groot brandgevaar bij kortsluiting! Zeker nu er steeds meer elektrische apparaten gebruikt worden, is het belangrijk dat de elektrische installatie in uw huis op orde is.

Werken met elektra is een specialistische klus. De installatiemonteur van Schuiling Techniek is gediplomeerd en ervaren op dit gebied. Uw elektrische installatie is bij ons in goede handen!

Nieuwbouw

Als u een huis aan het bouwen bent wilt u toch graag dat alles goed geregeld wordt? De elektra is misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar is een erg belangrijk onderdeel van prettig wonen.

Stopcontacten op de juiste plekken, een meterkast met voldoende groepen, aansluiten van uw elektrische kookplaat en een veilige badkamerinstallatie. Schakel Schuiling in voor de hele installatie!

Kleine bedrijven

U vindt het toch belangrijk dat uw werknemers zich veilig voelen op de werkplek?

Bedrijven werken steeds meer met elektrische apparaten. Het is dan belangrijk dat de meterkast dit aankan en dat er voldoende stopcontacten zijn om alle apparatuur aan te kunnen sluiten.

Voor Schuiling geen klus te groot. Neem contact met ons op en we bespreken wat u nodig hebt!

Snelle en goede service

Bent u op zoek naar een elektramonteur?

Meer diensten