Elektrische installatie

Renovatie en verbouwing

MKB-bedrijven

Vervanging en uitbreiding

Elektrische installatie

Eeuwenoud of fonkelnieuw, een huis is niet veilig zonder goed werkende elektrische installatie. Als u dacht dat gevaarlijke situaties alleen voorkomen in oude huizen, heeft u het mis. Ook in moderne panden komen we meterkasten tegen waarvan de tranen ons in de ogen springen. De bedrading is aan elkaar geknoopt, een aardlekschakelaar ontbreekt of er zitten te veel apparaten op een groep. Het gevolg? De een zet de oven aan, de ander staat onder een koude douche. Of erger: kortsluiting, brand, explosies.

Beter idee: de installateur bellen voordat u uw nieuwe huis inricht of met de verbouwing begint. Want is de elektrische installatie veilig? Kan al die nieuwe apparatuur op dezelfde meterkast worden aangesloten? Voldoet de installatie aan de nieuwste voorschriften? Schuiling Installatietechniek brengt de bestaande elektrische installatie in kaart, adviseert over eventuele aanpassingen en voert die voor u uit. Zodat u weer ontspannen kunt genieten van uw veilige huis.

Aanleg en onderhoud van uw elektrische installatie

Altijd een veilig huis

Elektrotechniek

Op het gebied van elektrotechniek doen we veel. Bijvoorbeeld:

  • Extra stopcontacten aanleggen
  • Laadpalen installeren
  • Tuinverlichting aanleggen
  • Storingen oplossen
  • Cv-ketels installeren en onderhouden
  • Cv-leidingen, radiatoren en randapparatuur aanleggen en vervangen

MKB-bedrijf en elektrische installatie

Brandschade aan bedrijfspanden wordt in meer dan 35% van alle gevallen veroorzaakt door defecten in de elektrische installatie. En dan ligt uw bedrijf stil. Ook slechte installatie en gebrekkig onderhoud van de elektrische installatie leiden tot risico’s op de werkvloer.
Het bedrijfsleven gebruikt steeds meer elektrische apparaten. Het is belangrijk om te weten of de meterkast al die apparatuur aankan, en of er voldoende stopcontacten zijn om alles aan te sluiten.
Neem maatregelen om ervoor te zorgen dat uw medewerkers veilig en relaxed hun werk kunnen doen.

Krachtstroom voor bedrijven

Werkt uw bedrijf met grote apparaten die meer dan 230 volt energie nodig hebben? Dan heeft u krachtstroom nodig. Die moet worden aangelegd door een erkend installateur. Wij voorzien uw bedrijfspand van een 3-fasenaansluiting, zodat uw medewerkers probleemloos kunnen werken. 

Meterkast vervangen of uitbreiden

Zit er nog een oude stoppenkast in uw woning, met van die porseleinen stoppen? Vervangt u uw gasfornuis door een inductiekookplaat? Wilt u een laadpaal aansluiten?
Allemaal goede redenen om de meterkast te vervangen of uit te breiden. Dat laat u natuurlijk door een erkende elektricien doen, want het is gevaarlijk werk.

Ook als u een stuk huis gaat aanbouwen, wilt u de meterkast uitbreiden. Want u krijgt in de aanbouw nieuwe stopcontacten voor diverse apparaten, en daarvoor moeten er groepen worden toegevoegd. Dat doet de erkende elektricien voor u. Veilig en snel.

Renovatie van een oud pand

In een pand uit 1880 is de bedrading misschien net zo oud als het pand zelf. Gaat u renoveren? Neem dan vooral de bedrading en de meterkast mee. Kortsluiting en brandgevaar liggen op de loer zodra u een klopboor of schuurmachine aanzet. Met een nieuwe elektrische installatie kunt u vele jaren vooruit. Zijn de renovatie en de nieuwe badkamer eenmaal klaar, dan ziet u weinig meer van het belangrijke werk dat er in de muren is verzet, maar kunt u wel elke avond rustig gaan slapen.

Persoonlijk contact en vasteklantenservice

Expert nodig voor uw elektrische installatie?

Meer diensten