Badkamerinstallatie

Badkamerinstallatie van Afvoer tot Zeepbakje geregeld

Iedereen verdient een comfortabele badkamer om de dag fris te beginnen én af te ronden. Bent u bezig met nieuwbouw, renovatie of verbouwing? Op zoek naar een nieuwe badkamer? Dan wilt u er zeker van zijn dat de beschikbare ruimte optimaal wordt benut, dat het sanitair van topkwaliteit is en dat de installatie van de badkamer perfect verloopt.
Laat badkamerinstallatie nou een van onze favoriete activiteiten zijn. We adviseren u zelfs bij de indeling. Samen komen we tot de fijne badkamer die binnen uw budget past en die u altijd een goed humeur bezorgt.

Installatie van uw badkamer

Schuiling zorgt voor comfortabel sanitair

Waterinstallatie

Zonder water geen badkamer. De douche, het bad, de wastafel en de wc hebben allemaal water nodig. En het water moet ook weer veilig worden afgevoerd. Wij zorgen voor een hygiënische waterinstallatie die aan alle regels voldoet. 
Bij een nieuwe badkamer beginnen we met het leidingwerk om het schone water aan te voeren en het gebruikte water af te voeren. Gaat u verbouwen en moet het leidingwerk worden omgelegd? Geen probleem. Komt het nieuwe sanitair op de oude plaats? Dan controleren we het leidingwerk en installeren we uw nieuwe badkamer in een handomdraai.

Toilet

Toilet in de badkamer of juist niet? Er zijn felle voor- en tegenstanders. Het is een persoonlijke keuze. Is er voldoende ruimte? Wat is de beste plek? Wij denken met u mee over de wc. We leggen de benodigde aan- en afvoeren aan en installeren het toilet vakkundig.

Elektrische voorzieningen

Ook in de badkamer heeft u stroom nodig. Bijvoorbeeld om uw tandenborstel op te laden, een scheerapparaat in te pluggen en de föhn te gebruiken. Maar de badkamer is een natte ruimte. Het aanleggen van elektrische voorzieningen vraagt dus extra aandacht. Er zijn speciale veiligheidsvoorschriften voor.

Bij Schuiling Installatietechniek kennen we die voorschriften door en door. We zorgen voor een probleemloze, veilige aansluiting van elektra in uw badkamer.  

Persoonlijke, eerlijke service

Badkamerinstallatie in of bij Roden?

Meer diensten