Sanitair

Voor een fijne badkamer en comfortabel toilet

Is uw woning toe aan een vernieuwing van de sanitaire voorzieningen? Wij van Schuiling Installatietechniek zijn gespecialiseerd op het gebied van sanitair. 

Er zijn veel aandachtspunten bij het maken van een nieuwe badkamer of het renoveren. Denk aan de waterinstallatie, de ventilatie en de elektrische voorzieningen. Schakel ons in en u hoeft zich nergens meer zorgen over te maken!

De sanitairspecialist!

Wij zorgen voor comfortabel sanitair.

Waterinstallatie

Water is een van de belangrijkste onderdelen in de badkamer. De douche, het bad, de wastafel en de wc. Overal wordt water voor gebruikt. Wij zijn er voor uw waterinstallaties. Wij zorgen dat uw waterinstallatie hygiënisch is en voldoet aan de wettelijke verplichtingen. 

Ventilatie

Ventilatie in de badkamer is erg belangrijk voor comfort en hygiëne. Een beslagen spiegel, schimmelvorming en vocht in de badkamer zijn grote ergernissen en kunnen zelfs ongezond zijn. Zeker als er geen raam in de badkamer zit is het belangrijk om te zorgen voor goede ventilatie.

Laat de ventilatie maar aan ons over.

Elektrische voorzieningen

Omdat de badkamer een ‘natte ruimte’ is, vraagt het aanleggen van elektra speciale aandacht. Toch is het wel fijn om stopcontacten te hebben voor het opladen van tandenborstels en om te föhnen.

Wij hebben ervaring in het aansluiten van elektra in de badkamer.  

Ook het aansluiten van toiletpotten, wastafels en andere werkzaamheden bij het maken van een badkamer, kunt u aan ons overlaten!

Snelle en goede service

Op zoek naar een installatiemonteur?

Meer diensten