Water, leidingen en kranen

Water, leidingen en kranen

Water. We hebben het overal voor nodig. Voor de douche, de wc, de was en de afwas, om de planten te begieten en om het huis schoon te houden. Elke dag weer gebruiken we per persoon grofweg 125 liter water. Je zult maar zonder zitten!

Om elke dag van water te kunnen genieten, is het belangrijk dat alle leidingen goed zijn aangelegd, dat de kranen vakkundig zijn aangesloten en dat ons drinkwater kraakhelder is en blijft. Daar kunt u misschien wel wat hulp bij gebruiken.

Vakkundig leidingwerk is de basis van nieuwbouw of verbouwing.

Schuiling zorgt ervoor. De glimlach is gratis.

Boiler

Met een boiler heeft u altijd warm water bij de hand. Wilt u een boiler die op de cv-ketel is aangesloten? Of een boiler op het stroomnet, een warmtepomp of zonne-energie? We geven graag advies en installeren uw boiler veilig en vakkundig.

Kokendwaterkraan

Als u eenmaal met zo’n toffe kokendwaterkraan heeft gewerkt, wilt u nooit meer anders. Er zijn kokendwaterkranen met meerdere functies! Houd er rekening mee dat u een deel van een keukenkastje moet opofferen, want de bijbehorende boiler neemt wat ruimte in.

Klimaatbewust

Het klimaat verandert. Omdat onze wereld steeds droger wordt, moeten we zuinig met water omgaan. Bent u klimaatbewust en wilt u aanpassingen om minder water te gebruiken? Er zijn veel duurzame alternatieven. Bespreek de mogelijkheden met uw loodgieter uit Roden.

Waterontharders

Kalkvrij wonen? Met een waterontharder heeft u geen last meer van kalkaanslag in de badkamer en hoeft u diverse apparaten niet meer te ontkalken. Uw drinkwater smaakt trouwens ook lekkerder.

Snelle en goede service

Op zoek naar een installatiemonteur?

Meer diensten