Cv-installatie, warmtepomp, vloerverwarming

Cv-installatie, warmtepomp, vloerverwarming

Er zijn diverse manieren om uw huis te verwarmen. Een cv-ketel – op gas of een andere energiebron – houdt uw huis op een aangename temperatuur. Ook kunt u altijd een warme douche nemen en de afwas doen.

Maar we moeten van het gas af. Er zijn meerdere alternatieven voor een gasgestookte cv-ketel. Een warmtepomp is bijvoorbeeld een energiezuinige oplossing. Ook een combinatie van vloerverwarming en een warmtepomp is gasloos en beter voor het milieu.

Welk systeem past bij u? En wat is er mogelijk en haalbaar in uw woning? Afgezien van uw keuze en situatie vragen alle verwarmingssystemen om regelmatig onderhoud. Dat bespreekt u natuurlijk met de vakman.

CV, warmtepomp, vloerverwarming?

Schuiling kent alle moderne technieken

Cv-ketel onderhoud

Een cv-ketel gaat zo’n 10-15 jaar mee. Dat geldt ook voor een pellet-cv. Om er zo lang mogelijk plezier van te hebben, laat u een nieuwe cv-ketel installeren door een specialist.

Ook regelmatig onderhoud is belangrijk voor het goede functioneren van uw cv-ketel. U voorkomt er storingen mee en geniet dag en nacht van een behaaglijk warm huis.

Vloerverwarming

Verwarmen zonder radiatoren? Vloerverwarming is een mooie optie. U kunt de vloerverwarming op de cv-ketel of bijvoorbeeld de warmtepomp laten aansluiten. De temperatuur van elke ruimte is afzonderlijk in te stellen.

Cv Wintercheck

Wij zorgen ervoor dat u er het hele jaar warm bij zit! Om er zeker van te zijn dat de cv-ketel u in de wintermaanden niet in de steek laat, hebben wij de Cv Wintercheck. Voor €199 wordt uw gehele cv-installatie nagekeken. Daarnaast worden, indien nodig, onderdelen tegen een meerprijs vervangen. Voorkom wachttijden en maak op tijd een afspraak!
WINTERACTIE!

Snelle en goede service

Bent u op zoek naar een installatiemonteur?

Meer diensten