Gas

Een veilig en betrouwbare gasinstallatie

Een gasinstallatie zoals een geiser, verwarmingsketel of gasfornuis zorgen voor veel comfort, maar kunnen ook gevaarlijk zijn. Denk hierbij aan vervuiling in de installatie, een koolmonoxidevergiftiging en brand.

Het is erg belangrijk om uw gasinstallatie te laten aanleggen en onderhouden door ervaren en gecertificeerde installateurs. Wij hebben veel kennis op het gebied van het aanleggen en onderhouden van gasinstallaties en weten als geen ander wat het belang van een veilige installatie is.

Wij zorgen voor veiligheid

Aanleg en installatie van uw gasvoorziening

Onderhouden gasinstallatie

De gasinstallatie heeft regelmatig onderhoud nodig. Wordt de blauwe vlam uit uw gaspitten geel? Dan betekent dat dat er ergens in de installatie vervuiling is. Dit moet worden opgelost! Een koolmonoxidevergiftiging moet te allen tijde voorkomen worden en daarom is het belangrijk dat u regelmatig onderhoud laat plegen aan uw cv-ketel. Ook kunnen er in de gasinstallatie lekkages optreden. 

Wij van Schuiling Techniek kunnen u helpen met het voorkomen en repareren van al deze problemen.

Aanleggen gasinstallatie

Gaat u een huis bouwen of wordt uw woning gerenoveerd? Vergeet dan zeker niet dat er een goede gasinstallatie in uw huis moet komen. De gasinstallatie verdient bijzondere aandacht. Het kan grote gevaren opleveren als de installatie niet goed wordt aangelegd. Of het nu gaat om uw cv-ketel of het gasfornuis, het is belangrijk dat er geen grote gevaren op de loer liggen en u met een gerust hart kunt koken en douchen.

Schakel ons in om deze installatie voor u aan te leggen!

Snelle en goede service

Op zoek naar een installatiemonteur?

Meer diensten