Dak

Loodgieterswerk voor uw dak

Uw dak is belangrijk voor veilig en comfortabel wonen. Lekkages moeten zoveel mogelijk voorkomen worden. Dak-, zink- en koperwerk zijn erg specialistische werkzaamheden. Schuiling Techniek heeft veel ervaring op dit gebied en kan deze klus voor u klaren!

Dak- en zinkwerk

Voor al uw loodgieterswerkzaamheden!

Lekkage

Heeft u een lekkage aan uw dak of dakgoot? Dit kan erg vervelend zijn! Zeker als er daardoor water uw huis in lekt. Het neerzetten van emmers is natuurlijk een tijdelijke oplossing en het dak moet zo snel mogelijk gerepareerd worden.

Schuiling Techniek kan het lekkageprobleem voor u verhelpen!

Dakbedekking

Naast het verhelpen van lekkages, zijn wij ook gespecialiseerd in nieuwe dakbedekking. Bent u een huis aan het bouwen? Wij kunnen uw huis voorzien van nieuwe dakbedekking! Is uw huis toe aan een nieuw dak? Wij kunnen dat voor u regelen! Huis te klein en moet er een aanbouw komen? Of wilt u een garage bouwen? Wij regelen het dak! Naast dakbedekking zijn wij ook gespecialiseerd in het maken en installeren van dakgoten. Ook dakgoten kunnen lek raken of stuk gaan. Wij kunnen uw dakgoot repareren of, indien nodig, vervangen.

Zinkwerk

Zink is een onderhoudsvriendelijk materiaal en heeft een langere levensduur dan veel andere materialen die gebruikt worden om dakgoten mee te maken. Zink is een duurzaam materiaal omdat het 100% recyclebaar is. Daarnaast is een groot voordeel van zink dat het erg eenvoudig te bewerken is en daardoor geschikt is voor iedere stijl. Zink kan worden gebruikt voor daken, gevels, dakgoten en regenpijpen.

Riolering

Het aanleggen van riolering is een ingewikkelde klus. Dit moet op vakkundige wijze gebeuren zodat er op termijn geen problemen met het riool zullen ontstaan.

Een goede HWA (Hemel Water Afvoer) wordt door een goede dakgoot en regenpijp gerealiseerd.

Wij kunnen naast dakgoten ook regenpijpen maken in verschillende materialen.

Naast deze werkzaamheden, kunt u Schuiling Techniek ook inschakelen voor andere loodgieterswerkzaamheden. Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied!

Snelle en goede service

Op zoek naar een installatiemonteur?

Meer diensten