CV

Aanleg, onderhoud en oplossing van storingen

De cv-ketel zorgt ervoor dat u er warm bij zit! Maar ook dat u een warme douche kunt nemen en de afwas kunt doen.

Aangezien cv-ketels niet het eeuwige leven hebben zijn deze apparaten na 10-15 jaar aan vervanging toe. Om er zo lang mogelijk gebruik van te maken, is regelmatig onderhoud noodzakelijk.

Cv-installatie

Wij zorgen dat u er warmpjes bij zit!

Nieuwe cv-ketel

Een cv-ketel gaat ongeveer 10-15 jaar mee en is dan aan vervanging toe. Een nieuwe cv-ketel is een behoorlijke investering en dan is het ook belangrijk dat het installeren daarvan op een goede wijze gebeurt.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van het installeren van cv-ketels en zijn u graag van dienst!

Onderhoud en storingen

Om zo lang mogelijk van uw cv-ketel gebruik te kunnen maken, is regelmatig onderhoud noodzakelijk. Dit zorgt ervoor dat de cv-ketel optimaal blijft functioneren en het voorkomt dat er storingen optreden waardoor het water niet meer warm wil worden of er continu borrelende geluiden uit de radiatoren komen.

Het soort onderhoud en de frequentie daarvan verschilt per cv-ketel. Sommige cv-ketels moeten jaarlijks onderhouden worden terwijl andere ketels maar eens per 2 jaar onderhoud nodig hebben.

Neem contact met ons op. Dan bespreken we welke soort onderhoud uw cv-ketel nodig heeft en wat wij daarin voor u kunnen betekenen.

Cv-installatie voor uw nieuwbouwwoning

Bent u een woning aan het bouwen? Dan is het belangrijk dat u er in de winter warm bij kunt zitten en een heerlijke warme douche kunt nemen. Een cv-installatie is daarvoor noodzakelijk. Wij van Schuiling Techniek kunnen de hele centrale installatie voor uw nieuwbouwwoning verzorgen!

Cv Wintercheck

Wij zorgen ervoor dat u er het hele jaar warm bij zit! Om er zeker van te zijn dat de cv-ketel u in de wintermaanden niet in de steek laat, hebben wij de Cv Wintercheck. Voor €199 wordt uw gehele cv-installatie nagekeken. Daarnaast worden, indien nodig, onderdelen tegen een meerprijs vervangen. Voorkom wachttijden en maak op tijd een afspraak!
WINTERACTIE!

Snelle en goede service

Bent u op zoek naar een installatiemonteur?

Meer diensten